Grolsch te provoacă să bei berea din Borcan

Promo | 24 Iun 2014

Da, din Borcan. Pentru Grolsch nu era de ajuns să îți servească berea la halbă sau pahar. Așa că, începând de acum, vei experimenta o noua modalitate de a servi berea la draught: Borcanul Grolsch.

Găselnița creativă a venit tocmai din dorința ca momentul în care savurezi berea Grolsch să fie creativ, altfel, interesant și să provoace normele consumului de bere la draught. Iar România este singura țară în care Grolsch este servit la Borcan!

Inspirat din deja faimosul Swing Top Grolsch, Borcanul (The Jar) funcționeaza ca un draught mult mai cool, în care forma și capacul îți garantează o experiență unică de consum. Datorită sticlei din care este creat Borcanul Grolsch și cu ajutorul capacului specific, berea ta își menține pentru mai mult timp prospețimea și gustul distinctiv. Grolsch consideră că lumea poate fi mai colorată și mai creativă, iar această creativitate poate fi aplicată în orice activitate, inclusiv consumul de bere la draught.

Poți să bei Grolsch la Borcan în localuri selectate din toată țara. Și îl poți și cumpăra, tot de acolo. Noi ne-am gândit că arată atât de bine, că vei vrea să îl ai și acasă. Este draught-ul altfel pentru oamenii altfel din spațiile urbane românești.

Încă de când a făcut cunoștință cu consumatorul român, Grolsch a știut că aici este un teritoriu creativ care nu a fost încă explorat. Așa au apărut provocările. Experimentalist este platforma celor care au tot felul de pasiuni după ce se termină orele de la birou. Experience Hotel și-a propus să spargă tiparul timpului prin creativitate. Anti-Mall a fost creat pentru a lupta penrtru ideile originale și pasiunile din timpul liber. Borcanul este încununarea acestor experimente în spațiul românesc.

Se spune că berea este un social glue, dar noi credem că berea este o experiență în sine. Atunci când ceilalți cred că berea este băutura împărtășită cu prietenii, noi spunem că este băutura care ne provoacă la mai mult: să ne punem întrebări și să ne îmbogățim viața cu experiențe valoroase. Noi credem că industria berii este un univers fascinant, iar ritualul de consum merită o atenție specială. Așa a apărut borcanul. De ce să nu servim și berea într-un mod interesant?

Deci, ne vedem la un Borcan Grolsch?
Pin It email