Pin It email

Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham!

Filosofia unuia dintre fondatorii Studio 54, Steve Rubbell, care spunea că un party reușit e cel în care ceilalți invitați sunt mai interesanți decât tine, a creat legenda clubului și un leitmotiv pentru #partyforhistory.

Cher, Diana Ross, Grace Jones, Anjelica Houston, rivalele Bianca Jagger și Jerry Hall, surorile Hemingway, Truman Capote, sunt câteva dintre fețele cel mai des întâlnite în snap shot-urile de la petrecerile Studio 54. Moda anilor 70, cu mult glitter, materiale lucioase și/sau mulate, rochii lungi care lăsau să se vadă multă piele în partea de sus a corpului, au consacrat sânii, și îndeosebi sfârcurile, ca vedete ale outfiturilor. Că e vorba despre croieli din care pot oricând ieși la iveală, materiale transparente sau chiar nimic care să-i acopere, galeria de imagini de mai jos va reda sfârcului ce-a fost al sfârcului la Studio 54. 

***
La J&B #partyforhistory, pe 22 noiembrie 2014, Eddie Tatham a fost responsabil cu decorurile, atmosfera și sufletul petrecerii, într-un spațiu pe care nu și-l imaginase mai nimeni înainte ca fiind unul propice pentru un asemenea party, și anume etajele 4 și 5 ale Cocor: scări rulante, mult spațiu, tavan industrial. Covorul roșu s-a făcut văzut în fața unei intrări V.I.P din Bărăției, iar cine a ajuns pe el și a intrat în clădire, nu a mai fost văzut ieșind prea curând. 

Lumini roz-mov, baloane, dănțuială și separeuri pentru grupuri mici, o pânză pe care se desenau umbrele a două dansatoare lângă o cadă plină cu sticle de J&B. Momente in the spotlight: urcările și coborârile de la un etaj la altul, mereu în lumina reflectoarelor, recunoscând câteva chipuri din jur, intrigat de altele. (la preuve en images)

Ritualul barmanilor a fost de a înșirui de-a lungul barurilor zeci de pahare verzi**, pe care le umpleau apoi cu una dintre cele trei combinații ale serii și care erau apoi înșfăcate de mulțime. Cocktailurile #partyforhistory au fost creațiile unuia dintre cei mai recunoscuți mixologi pe plan internațional, Kenji Jesse. Kenji este englez, originar din Hong Kong, iar despre el se știe c-a fost mentorul unui număr impresionant de mixologi (35.000) și că timp de 7 ani a activat ca ambasador global Smirnoff (2006 - 2013). Pentru #partyforhistory, Kenji a lăsat vodka pentru whiskey și a mixat J&B-ul în 3 combinații speciale, iar oricine a fost acolo le-a încercat pe toate: 

#PARTY FOR HISTORY: J&B /Passion fruit mix/ Apple juice & lime wedge - ceva foarte dulce, un pic amărui, care a venit la pachet cu o acadea, de care s-a profitat îndelung
STUDIO J&B MOJITO: J&B/ Mint/ Lime/ Sugar & ginger ale - cum îi spune și numele, un Mojito cu whiskey, declamat și cocktailul cu cel mai mult alcool al serii
ENJOY THE SHOW: J&B /Coke și Popcorn dulce - un pahar de Whiskey Cola umplut pe jumătate cu popcorn 

#partyforhistory este o platformă creată de J&B, iar Get into the party you can't get into - J&B #partyforhistory Studio54 remake a fost doar începutul, party-ul de lansare al acestei platforme. Se preconizează plenty of partying ahead.

*Pentru cine nu știe, Eddie Tatham este chiar un precursor al Studio 54, el activând pe vremea prohibiției, pe vremea erei The Bright Young Things.
**
Paharele se simțeau atât de confortabil în mână încât unii dintre petrecăreți au plecat cu câte unul acasă, ca suvenir. 
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Anjelica Houston, Jack Nicholson
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham!
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham!
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Mariel și Margaux Hemingway
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Talitha Getty
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Bianca Jagger
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Farah Fawcett
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Grace Jones
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Patti Hansen
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Grace Jones performând
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Cher
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Full (golden) body painting
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Jerry Hall
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! Marisa Berenson, Andy Warhol
Sfârcuri la Studio 54: I was with Eddie Tatham! O petrecăreață, în noaptea de Halloween
Pin It email