Cele mai iubite 5: Daria Pătrunjel

Daria Pătrunjel | 11 Dec 2012

Trenci, geantă, dantelă, broşe de pretutindeni, vulpi în toate poziţiile.

Trenci galben
L-am luat în facultate de la Orsay, acum vreo 5 ani. La câteva zile după, am mers într-un club de DnB si l-am pus într-un ghiozdan împreună cu alte haine de-ale prietenilor. Nu era garderobă. Ghiozdanul a fost furat, dar a apărut spre dimineață aproape gol, doar cu trenciul meu înăuntru. Am fost dezamăgită că nu a fost destul de bun pentru hoți și, totodată, bucuroasă că nu aveau gusturi așa delicate.

Broșe
Mi se par cel mai acceptabil și ușor de purtat accesoriu. Le cumpăr de peste tot - de exemplu, bicicleta e de la un târg din Veneția, Casa de Musica e din Porto și mustața e de la un swap pe care l-am făcut cu o tipă din Africa de Sud. Altele sunt de la târguri de handmade și vechituri. Astea sunt doar câteva din cele pe care le am și îmi place cel mai mult să le port la baza gâtului, la cămăși.

Geantă Jil Sander
Luată de la un second care între timp s-a desființat, o port de câțiva ani și e perfectă. Trebuie să îi mulțumesc doamnei Sander for being ahead of her time și pentru că a făcut singurul meu obiect de designer.

Rochie 
Cu rochiile nu-i de glumit - nu pot să-i ofer uneia mai multă afecțiune decât alteia. Pe cea din poză am luat-o recent de pe Modcloth, aveam un gift certificate pentru că am publicat ceva la ei pe blog. E de prințesă, galben-verzui, cu dantelă și spatele gol. E frumoasă. Și e prea frig pentru ea. Așa că nu are încă poveste.

Fustă cu vulpi
Am găsit-o pe Etsy și am leșinat de 3 ori. Mie îmi plac mult vulpile (am și un tumblr numai pentru ele), iar asta are toate vulpile posibile: în picioare, așezate, în perechi. De purtat tot timpul.

_

Daria locuiește la Cluj, unde scrie și face accesorii. O entuziasmează peste poate gulerele Peter Pan, bicicletele, ceainicele, caruselele și alte lucruri pe care le poți vedea pe blogul ei, Kittenhood, sau pe Breslo.
Pin It email