Cele mai iubite 5: Diana Gătej

Diana Gătej | 08 Mar 2017

Șosete cu David, ghiozdan cu banane, blăniță roz de la o Lorena, pantaloni cu pătrățele, o șapcă „împrumutată”.

Îmi place să port ce nu se poartă, ce nu e trendy. Dacă anul trecut s-au purtat dungile de exemplu, eu o să le port anul asta. Nu știu, nu-mi prea pasă ce e la modă. Îmi plac stilul vintage, anii 70, 80, 90, amestecat cu pasteluri, blană și sclipici. Mă inspiră trupele indie și filmele vechi.

Mă doare capul când văd pe cineva cu o haină ca a mea, de-aia cam evit mall-ul.

Șosetele cu David

Fiind cam puțin obsedată de șosetele cu print, am dat un scroll pe aliexpress și am găsit aceste minunății pastel care mi-au făcut adidașii mai interesanți. Am zis că trebuie să le am, cum altfel să fiu un artist contemporan hipster? Am și o pereche cu Mona Lisa, dar astea cu David au primit cele mai multe complimente și mna... sunt pastel.

Ghiozdanul cu banane

Un accesoriu extrem de important pentru mine și care a trecut prin multe (prea multe). Atât de multe încât fermoarele s-au stricat, ajungând să îl car prin mall cu cumpărăturile în el ținându-l cu două mâini ca un sac, având grijă, desigur, să nu-mi cadă portofelul și sclipiciul, sau diamantele de la ipb. Îl port cu orice: rochii, fuste, jeans, orice, chiar dacă merg la o gală (UAD) sau la o expoziție. E nelipsit.

Blanița roz de la Lorena

Hm, aici e o poveste mai lungă, dar hai să vă spun cine e Lorena. O fată frumoasă care mi-a luat blănița aceasta roz de ziua mea deși avem aproape aceleași gusturi și o voia inițial pentru ea, știind că a dat-o în bară cu altceva în trecut și știind că o să o iau razna dacă nu mi-o ia mie. Povestea e mai lungă, dar nu vreau să fiu plictisitoare. Cred că au început să-mi placă hainele de blană pastel din cauza serialului Scream Queens. Ce pot să spun, mă las ușor influențată la stil de filme și seriale, I'm weak.

Pantalonii cu pătrățele

Sunt un fel de pantaloni emo de pe vremea când purtam adidași (skate-shoes) cu trei numere mai mari, doar că mai stilați, ca să spun așa, adaptați la vremea de azi; de la Zara nu de la DC, haha. Sunt comozi și mă fac să par classy chiar dacă îi port cu șlapi sau cu bluza de trening.

Șapca „împrumutată”

Am „împrumutat-o” ca sa fac poze inițial, de la un profesor. Da, am promis că o înapoiez, da, am promis că o să am grijă de ea. Am făcut o tonă de poze, e cameleonică, nu știu cum să zic, dar poți să o mulezi cum vrei în poze, e ca mine. Am avut grijă de ea, am făcut poze, dar nu am înapoiat-o (și nici nu o să o fac).
_

Diana Gătej (Vick) e studentă la Arte, Fotografie, anul III. Are 21 de ani și vrea să-și deschid propria firmă cândva, să aibă propriul brand de haine și să continue, bineînțeles, cu fotografia. Îi plac printurile pe haine, trandafirii, pozele pe film și chestiile strălucitoare. Nu îi plac ideea de a primi ursuleți de pluș (i se par cel mai clișeic și kitschos cadou), Valentine's Day, culoarea verde și oamenii care se îmbracă doar în negru.
Pin It email