Cele mai iubite 5: Yan Yassin

Yan Yassin | 07 Oct 2017

Yan este un adolescent arabo-ucrainean de 18 ani, care încearcă să experimenteze cât mai mult şi să facă orice îi stă în cale. Iar pentru asta are nevoie și de hainele potrivite.

La 4 ani aliniam în coridor toate încălţările pe care le găseam prin casă în funcţie de cât de bine arată. Cum ar spune mama mea, deja de atunci pasiunea mea către haine era vizibilă.

Felul în care mă prezint este destul de important pentru mine. Hainele mă fac să mă simt comod și sigur pe mine, îmi redau personalitatea. Le iau de oriunde prind, poate fi şi un second hand din Militari sau un magazin scump, nu prea mă interesează preţul, important e să mă regăsesc în ele. Oamenii din jurul meu spun despre stilul meu „aşa cum se îmbracă Yan”. Probabil prin stilul meu se referă la culori aprinse, crewnecks, şosete colorate și cămăşi stridente. Inspiraţia o găsesc pe minunatul Instagram, I-D, sau de la designerul meu preferat Gosha Rubchinskiy, sau Comme des Garçons.

Șapca Polo Ralph Lauren

Unul dintre cele mai reprezentative accesorii ale mele. După ea prietenii mei mă găsesc în locuri aglomerate. Am două, una cărămizie vintage cumpărată de pe olx, și una galbenă primită cadou de la minunaţii mei prieteni. Le port atât de des încât deja fac parte din corpul meu. Intenţionez să-mi mai iau.

Pantalonii cu dungi mov

Am fost la un atelier de design vestimentar acum un an, unde am învăţat să fac schiţe și să cos. Am avut nevoie să facem pentru prezentare câteva piese şi am ales să fac nişte pantaloni dintr-o stofă neagră care mi s-a părut foarte interesantă. Problema e că voiam neapărat nişte dungi mov care formau pătrate, aşa că timp de 2 zile am cusut pe material dungi mov. Desigur că a fost chinuitor, dar au ieşit pe măsură.

Ghiozdanul Kanken

Nu mai ţin minte de unde a venit idea să mi cumpăr ghiozdanul asta. Când mi-a venit am fost tare dezamăgit, văzusem cât de mic şi urâţel e, mai era şi foarte şifonat aşa că am început să-l calc, iar atunci a început să se decoloreze. După ceva timp mă obişnuisem cu el, și l-am luat peste tot, la şcoală, la mare, la sală. Acum iarăşi nu-mi place, e foarte murdar, decolorat şi la fel de urat. Cred că avem o relaţie de love and hate

Geacă denim

E prima mea achiziţie de la un SH, de acum 3 ani. În prea cunoscutul Monda de pe 1 mai, am intrat, am văzut şi am cumpărat. Cred că în geaca asta mă simt cel mai comod din tot ce am în garderobă. 

Sacoşă Super


Sacoşa primită la voluntariatul Festivalului de Film Super a fost în toate aventurile mele din vara 2016. Am fost peste tot cu ea, era plină de nimicuri de care aveam nevoie. La acea vreme nu o spălasem aproape de un an până când fără permisiunea mea mama a făcut asta. De atunci nu am mai purtat-o. 

***
Rubrica Cele mai iubite 5

Pin It email