Cele mai iubite 5: Sarah Saed

Sarah Saed | 24 Mai 2017

Sarah are 19 ani și o să dea la Fashion design. O găsești pe Instagram, unde ține un fel de jurnal de amintiri & inspirație și-n restul timpului e barmaniță la Apollo barul.

Când eram mică nu puneam aşa multă pasiune în ceea ce însemna modă, abia de vreo 2 ani am început să mă inspir şi să descopăr şi să simt în combinaţii cât mai inedite fiecare piesă din garderobă. În general îmi iau hainele din SH-uri, mall-uri şi din magazinele ale căror vitrine mă atrag (niciodată nu am pus accent pe preţ sau firmă). Sursele principale de inspiraţie? Street style şi Club Kids, Sita Abellán, Fyodor Golan, Margiela, Vetements sau Shrimps, printre alții. 

Sunt foarte ataşată de hainele mele şi când spun asta mă refer la toate, a fost foarte greu să aleg 5 favorite, aşa că am mers pe cele mai interesante şi folosite itemuri pe care le am până în momentul actual.

Cerceii imenşi achiziţionaţi de la metrou

În general nu prea port accesorii, pentru că mă îmbrac foarte exagerat oricum, dar aceşti cercei pot spune că au început să îşi lase amprenta cam în fiecare outfit purtat de când i-am luat. I-am zărit în vitrina unui mic magazin dintr-o staţie de metrou și am dat pe ei 3 lei, dar au făcut mai mult decât magie în ţinutele mele.

Blana portocaliu clown

Nu prea ţin cont când vine vorba de purtatul hainelor pe anotimpuri, ba chiar m-am obişnuit să nu-mi pese, port ce vreau când simt. Blana asta este elementul la care nu aş renunţa niciodată, cea mai confortabilă piesă pe care o am. Mereu mi-au plăcut culorile ţipătoare dar niciodată nu m-am aşteptat să port cu atâta plăcere acest gen de piesă, mai ales vara.

Pantalonii Muay Thai

Acum câteva săptămâni am primit din Thailanda o pereche de pantaloni scurţi de culoare roz, de box thailandez.

Papucii roz

Nu prea port papuci/sandale pentru că nu mă simt confortbil dar am hotărât să îmi iau o pereche comfy de purtat în casă. Logic că am început să îi port pe stradă, pentru că nu am o delimitare a dulapului cu itemuri de casă/stradă. Merg purtaţi cu o pereche de șosete colorată sau albă. Mereu când plec în vacanţă îi iau cu mine, chiar nu mă pot lipsi de ei.

Cureaua cu lanţuri


Vine dintr-un SH și mi se pare că reflectă o nuanță mai dark a personalităţii mele. Nu prea îmi plac lucrurile vulgare dar această curea are un aer super soft erotic.

***
Instagram: M.o.z.a.r
Facebook: Sarah Saed

Pin It email