Celebritatea via Tumblr

Gabriela Piţurlea | 27 Noi 2012

Scurt pe 12 cu Alysha Nett.

Pe Alysha n-o s-o vezi pe coperta Vogue sau pe catwalk la Milano, n-o să afli că a rămas însărcinată de pe Fashionista.com și, cel mai probabil, n-o să te tragă-n Sephora de pe vreun afiș ca să cumperi cosmetice. Dar face modeling de câțiva ani buni (de curând şi pentru The Hundreds), apare în mai toate revistele hip de care nu ai auzit, are peste 30.000 de fani pe Facebook. La nici 1.65m, se tunde când vrea, își face câte tatuaje are chef (inclusiv filmată de NY Ink) și, când apare într-o campanie, se întâmplă de obicei pentru că cineva a vrut-o fix pe ea: o blondă cu ochi mari și dezinvoltură cât casa, care, folosind MySpace și Tumblr, a devenit online personality, iar acum privește mai departe, către joburi de styling, entertainment și unde o mai poate duce celebritatea câștigată pe internet.

Vârstă, reședință și stare de spirit actuală.

25, Los Angeles, somnoroasă.

Ce au făcut pentru tine MySpace și Tumblr?
MySpace mi-a arătat că poți fi o personalitate în online și Tumblr m-a ajutat să devin una. Internetul e cea mai bună unealtă pe care o am. Îmi dă acces la atât de mulți oameni zilnic. E genial.

De ce ai ales să faci totul singură în loc să te bazezi pe o agenție?
Inițial pentru că agențiile nu mă voiau. Acum nu prea mai am nevoie de ele.

Te-a frustrat vreodată că nu ești mai înaltă?
În fiecare zi mă frustrează asta, dar nu mi-a fost dat să fiu înaltă, așa că trebuie să profit de ce am.

Sunt cei care spun că modelele ar trebui să fie o pânză albă pentru stiliști și designeri. E greu să te afirmi în domeniu având o personalitate atât de puternică?
Era înainte, dar acum sunt considerată un soi de model inedit. Sunt aleasă mai degrabă pentru personalitatea mea, ceea ce e minunat.

Cel mai recent tatuaj pe care ți l-ai făcut și de ce.
A fost de St Patrick’s Day și am avut șansa să fiu tatuată de un artist faimos, așa că am ales clasicul trifoi cu patru foi.

Oamenii care te fac să ticăi profesional.

Oamenii care nu au deloc tendința de a se grăbi.

Cineva pe care ți-ar plăcea să faci styling.
Mi-ar plăcea la nebunie să lucrez cu Cara Delevigne. E o prezență atât de puternică!

Anii ’20 în cinci amintiri.
Cum am locuit într-un apartament superb din Kansas, cum m-am mutat într-unul nasol din Philadelphia, cum am străbătut țara în mașină cu câinele meu, cum m-am stabilit în LA, cum fac modeling de 2 ani, non-stop.

Un cântec pentru tristețe.
Adele – Someone Like You

Un cântec pentru sex.
The XX – Infinity

Un cântec pentru drum.
Band of Horses – The Funeral

Alysha Nett Tumblr

Pin It email