Stil: Abbey Lee

Gabriela Piţurlea | 19 Mar 2012

Modelul / artista / fata de trupă

Abbey și gențile ei din blăniță. Abbey și ghetele parcă luate din coșul de vechituri. Abbey care e aproape imposibil de imaginat într-un maiou alb și o pereche de blugi skinny, uniforma de model cuminte care merge pentru prima dată la un casting.

Deși e australiancă și majoritatea poveștilor pe care le spune despre adolescența ei implică băi în ocean și lene la soare (sau poate tocmai de-aia), e ceva la supermodelul Abbey Lee ce duce cu gândul la frig. Are mai mereu o haină groasă sau un sacou la ea, sau măcar o bluză în nasturi, de parcă oricât de cald ar fi, nu e niciodată suficient. Mătură mai mereu trotuarele cu fuste și rochii care-i acoperă cei 180 de centimetri, făcând-o să arate ca o Barbie hipiotă.

Favorită a lui Karl Lagerfeld și prietenă la cataramă cu Freja, artistă autodeclarată care spune că, dacă ar fi după ea, și-ar vopsi părul roz și s-ar acoperi de tatuaje, membră a trupei rock Our Mountain, în care face treburi din astea, Abbey e genul ăla de om al cărui stil e extrem de greu imitabil de cineva care nu are elemente similare în ecuația personală. Elementul poate fi un prieten pletos cu gusturi muzicale și vestimentare un pic sărite de pe fix. Sau măcar un piercing în sfârc.
Pin It email