Hunger

Redacția | 21 Noi 2011

Rankin e tare. A creat Dazed & Confused acum 20 de ani, împreună cu jurnalistul Jefferson Hack, pe când erau încă în facultate. Apoi AnOther. Acum, Hunger.

Primul număr din Dazed a fost un poster pliabil, încropit de ei pe nişte calculatoare cu monitor alb-negru, dar revista a devenit rapid un reper al celor tineri, iar Rankin, un fotograf-vedetă, care a surprins tot, de la Hollywood, la campanii publicitare şi umanitare, la modă făcută cum trebuie. Anul trecut, a lansat Ten Times Rosie, un album foto cu modelul Rosie Huntington-Whiteley; acum doi ani, Heidilicious, cu o Heidi Klum goală, puternică şi complet diferită de super-modelul zâmbăreţ în lenjerie kitschoasă şi aripioare Victoria's Secret.

În 2001, Rankin şi Hack au lansat bi-anualul AnOther Magazine, iar în 2005, AnOther Man, două reviste de modă şi cultură care au demonstrat din nou că oamenii ăştia ştiu ce fac.

Acum câteva zile, Rankin şi-a prezentat noul loc de joacă, Hunger, o revistă bi-anuală de fotografie, modă, artă şi pasiuni personale. O platformă pentru talente tinere (primul număr include 52 de fotografi), o publicaţie care să inspire şi să facă foame de creativitate, şi care, pe deasupra, are un canal TV (updatat săptămânal cu interviuri şi bunătăţi vizuale). Copertele primului număr sunt cu actorul galez Rhys Ifans şi cu super-cântăreaţa de 19 ani Sky Ferreira. Iar dacă preţul rămâne cel anunţat - 4 lire pentru 516 pagini, atunci e numai bună de pus sub bradul prietenilor.

Rankin Portfolio
Pin It email