Astra Film Festival caută voluntari

Redacția | 16 Iun 2013

Festivalul internațional de film documentar de la Sibiu împlinește 20 de ani în 2013. Fii voluntar de ediție aniversară.

Astra Film Festival se desfăşoară în perioada 14- 20 octombrie, la Sibiu. Ediţia aniversară din 2013 propune un program special, care rememorează cele mai apreciate producţii din ediţiile anterioare şi omagiază cineaştii si profesioniştii de cinema documentar care au fost alături de festival.

De ce voluntar AFF?

Astra Film Festival a lucrat cu voluntari cu mult înainte ca voluntariatul la festivaluri să fie cool. A fost chiar primul festival de film din România care a inclus în echipă un grup de voluntari (în anii 1990). Voluntarii AFF pot descoperi lumea filmului de non-ficţiune, pot învăţa de la profesioniştii din domeniu şi pot vedea cum e să faci parte din organizarea unui festival internaţional de film.

Cum devii voluntar?

Se caută: seriozitate, responsabilitate, creativitate și spirit de echipă.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul Astra Film şi trimiterea lui împreună cu o fotografie în format *jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro până pe 6 octombrie 2013. Aplicaţiile vor fi evaluate şi apoi se va discuta implicarea concretă în festival. Toţi voluntarii primesc o diplomă care atestă implicarea lor în festival.

Astra Film Festival, a fost iniţiat în 1993 şi a devenit de-a lungul anilor un eveniment de referinţă pentru profesionişti, pentru zona academică şi pentru publicul cinefil. Organizatorii săi sunt Departamentul Astra Film (CNM Astra) și Fundația Astra Film.
Pin It email