Atelierele de jurnalism pentru studenți Carevasăzică

Redacția | 26 Feb 2015

Dacă ești pasionat de scris și vrei să-ți îmbunătățești tehnica, înscrie-te la cursurile ce vor avea loc între 6 și 8 martie.

Totul se va întâmpla în cadrul unui set de patru ateliere practice:
- reportaj
- interviu
- portret
- jurnalism narativ

Proiectul va începe cu o conferință, care va avea loc vineri, 6 martie, de la ora 14, la care participanții se vor cunoaște, iar Cristian Lupșa și Karin Budrugeac le vor vorbi despre începuturile revistelor lor. Atelierele vor avea loc sâmbătă, 7 martie, la sediul Reviro - de la 10 la 14, interviu și jurnalism narativ, iar de la 15 la 19, reportaj și portret. În ultima zi (duminică 8, martie) vei primi feedback pe activitatea de la ateliere și vei lucra cu un editor pe un subiect ce va fi publicat în următorul număr al revistei Carevasăzică. Speakerii sunt: Cristian Lupșa, editor fondator la Decât o revistă, Karin Budrugeac, editor fondator la SUB25, Eugen Istodor (interviu), care scrie constant în săptămânalele Cațavencii și Dilema Veche, Sintia Radu (jurnalism narativ), Managing Editor la Esquire și Vlad Mixich (portret), jurnalist la HotNews.com și corespondent la Deutsche Welle în România.

Ce trebuie să faci: Dacă ai între 18 și 24 de ani și ești un student cu experiență la scris, completează un formular și trimite până la 1 martie un text cu tema „Frică”. Mai multe detalii aici.


Pin It email