Au început înscrierile pentru Dance Yourself - atelier de dans contemporan pentru adolescenţi

Redacția | 14 Sep 2017

Dacă ești încă la liceu și vrei să afli mai multe despre dansul contemporan, până pe 1 octombrie te poți înscrie la Dance Yourself, un atelier care te va învăța cum să creezi o poveste din mișcări.

Se caută 20 de adolescenți din București pentru Dance Yourself, un atelier de dans contemporan care va avea loc între 9 și 15 octombrie la Centrul Independent Coregrafic Linotip. Aceștia vor fi îndrumați de Oana Răsuceanu, în calitate de trainer și coregraf, care va îmbina elementele teoretice cu lucrul practic, într-un training intensiv în sfera dansului contemporan.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe bază de înscriere și selecție.

Cum te înscrii: Trimite până pe 1 octombrie un mail pe adresa info@controln.ro, cu subiectul „Înscriere Dance Yourself”, care să conțină numele, numărul de telefon, vârsta, liceul la care înveți, motivul sau motivele pentru care îți dorești să participi la Dance Yourself (maxim 1000 de semne), mențiunea altor ateliere de gen la care ai mai participat (dacă e cazul), orice alte informații relevante legate de pasiunea ta pentru dans.

Participanții vor învăța cum să creeze o poveste din mișcări, să se exprime liber și să transpună poveștile lor de zi cu zi în niște mișcări coregrafice ghidate, dar nu impuse. Coregrafiile create în timpul atelierului vor fi puse în evidență de un scenariu conceput de Oana Răsuceanu, inspirat din orele și zilele de lucru petrecute alături de cei 20 de adolescenți.

Atelierul se va încheia cu un performance care va cuprinde coregrafiile originale create de participanți și va avea 3 reprezentații cu public, la Linotip, Centrul de Teatru Educațional Replika și Make a Point - spațiu de cultură independent.

***

Atelierul de dans contemporan pentru adolescenți Dance Yourself este organizat de Asociația Culturală Control N și va avea loc între 9 și 15 octombrie.
Pin It email