AUTOR 2016 - The F Word Edition

Redacția | 05 Apr 2016

Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR se ține pe 16 și 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, din București. #Freedom

AUTOR, târgul la care se întâlnesc anual creatorii, cumpărătorii și pasionații de bijuterie contemporană din România și nu numai, aduce, la ediția din 2016, 70 de designeri din toată lumea.

Locul

Grand Hotel du Boulevard, pe Elisabeta 21, colț cu Calea Victoriei. Intrare: 10 lei. 

Țările invitate

Argentina, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite, Turcia

Sugestiile speciale

Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor­-șef ELLE România, va însemna cu „Recomandat de Roxana Voloșeniuc” bijuteriile ei preferate, pe toată durata târgului.

Nu rata

La târg vei găsi și noul număr al Autor Magazine, The Wanderlust Issue,­ care explorează legătura dintre artiști și dorul lor de ducă. E despre libertate, despre febra creației și despre descoperirea unor noi universuri creative. Autor Magazine este prima revistă de bijuterie contemporană din România și singura de acest gen din Europa de Est care explorează subiecte legate de creația de bijuterie contemporană în relație cu corpul uman. 



Pin It email