Balkanik Festival 2015: Warm-up party şi discotecă balcanică

Redacția | 02 Sep 2015

În așteptarea ediției cu numărul 5, Balkanik v-a pregătit o petrecere numai bună de intrat în atmosferă și două nopți de discotecă balcanică, la The Ark.

Balkanik Festival, care o să aibă loc între 11 și 13 septembrie, promite o ediție aniversară (au trecut deja 5 ani!) de neuitat. În afară de super line-up-ul ce o să se desfășoare cu surle și trâmbițe la Grădina Uranus, cel mai așteptat festival de muzică al toamnei a pregătit mai multe evenimente, după cum urmează:

Joi, 3 septembrie

Warm-up Party în Club Control - Cam de pe la 6, DJ Huliganca, responsabilă pentru selectarea an de an a trupelor din festival, vine pe terasa din Club Control, cu un playlist de sărbătoare, iar începând cu ora 9, pupitrul din Sala Mică va intra pe mâinile lui Sillyconductor și Rekabu, astfel încât nu veți mai putea pleca până dimineața. Dacă sunteți cuminți, e posibil să câștigați și abonamente la festival.

Vineri, 11 septembrie

Live Set Kottarashky & The Rain Dogs  + DJ Click - Discoteca balcanică de la The Ark, noua scenă a festivalului, debutează vineri, de la 23:30, cu voodoo-ul psihedelic al bulgarilor de la Kottarashky & The Rain Dogs, care au mai vrăjit publicul Balkanik și în anii trecuți cu combinația de blues și balkan funk. Acum vor veni cu noutăți de pe ultimul album, pentru care îi așteptăm ca și când. După ora 1, este rândul lui DJ Click, din Franța, să țină publicul până spre răsărit.

Sâmbătă, 12 septembrie

Cumbus Cemaat + Ion din Dorobanți - Trupa Cumbus Cemmat din Istambul vine de la 23:30 cu un live set izvorât din cântece culese din Balcani și Orient. În continuarea lor, nimeni altul decât Ion din Dorobanți, co-fondatorul label-ului autohton Future Nuggets și producător al albumului de debut Raze de Soare și primul LP al formației clujene Rodion G.A. Împreună cu Cosima Opârtan formează duo-ul Raze de Soare, cu care scoate un album tribut Albatros.

Nu uitați nici de main-stage, unde vă așteaptă nume grele din industria muzicii. Party-urile de după concertele de la Grădina Uranus se țin tot în The Ark.

Pentru cei cu bilet de o zi sau abonament, intrarea este liberă la cele două petreceri. Pentru ceilalți, accesul este de 25 lei / seară. Abonamentele la preț redus - 85 lei (valabile pentru 3 zile) sunt disponibile până pe 10 septembrie pe eventbook și în rețeaua eventim.


Pin It email