Behance Portfolio Reviews - ediţia de Bucureşti

Redacția | 08 Mai 2014

Luni și marți, 12 și 13 mai, de la orele 19:00, Behance Portfolio Review are loc în mansarda Acuarela, eveniment organizat anul acesta de ilustratoarea Ioana Șopov, aleasă pentru ediția din 2014 de Behance Team.

Un eveniment pentru comunitatea creativă din București, Behance Portfolio Review 2014 va fi împărțit pe două seri:

12 Mai - Ilustrație - cu NOPER, Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată), Eugen Erhan, Sinboy și The Type Collective. Evenimentul va fi deschis și moderat de Ioana Șopov, iar invitații vor discuta portofoliile participanților.

13 mai - Fotografie - cu Cătălin Georgescu, Andreea Retinschi, Roxana Enache și Cristian Vasile (Igu). Cătălin Georgescu va deschide seara cu o mică prezentare, după care se vor discuta portofoliile participanților.

Participanții cu portofolii pentru feedback vor fi împărțiți în grupuri, fiecare grup va avea atribuit un group leader dintre invitații noștri, cu care vor discuta pe parcursul a maxim două ore. Microsoft oferă device-uri mobile pe care participanții să își poată arăta portofoliile în cadrul grupurilor.

La finalul fiecărei seri, în urma unei trageri la sorți, participanții pot câștiga un abonament de un an la Creative Cloud.

Înscrie-ți portofoliul 

Behance Portfolio Review Week este un eveniment global care are loc în săptămâna 12-18 mai 2014 în paralel în mai multe orașe din toată lumea. Este un eveniment care adună ilustratori, designeri, fotografi, art directori care dau feedback participanților pe portofoliile de behance. Artiștii la început de drum primesc sfaturi, idei și tips & tricks de la mai marii industriilor creative din orașul lor, dar și seniorii cu experiență sunt invitați să participe.
Pin It email