Benzi desenate, board games, seriale şi gaming, la ICE Comic-Con

Redacția | 14 Noi 2014

De vineri până duminică, la Palatul Copiilor are loc ediția de iarnă a Comic-Con.

Vinerea e ziua în care să dai iama prin standurile cu tot felul de chestii personalizate cu personaje din jocuri, numai bune de dat prietenilor geekși sau pentru a-ți face ție însuți un cadou de Crăciun prematur. P.S.: Cine se îmbracă în cos-play intră gratuit.
 
Sâmbătă și duminică, programul e încărcat:
 
- Q&A în care îi poți cunoaște pe trei dintre actorii din Game of Thrones: James Cosmo, Ian McElhinney și Miltos Yerolemou. Adică comandantul Rondului de Noapte, protectorul lui Daenaerys și respectiv tipul care o învață pe Arya Stark cum să facă giumbușlucuri cu sabia. Cine vrea să-și facă poze cu ei e binevenit.
 
- Fanii DC Comics și Marvel se vor putea bucura de unii dintre cei mai tari desenatori internaționali: Guillermo Ortego, Alesandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro, Suzanne Helmigh si Titus Lunter. Și ei vor fi aici pentru a vorbi despre munca lor, la fel și designerul Musketon, care a lucrat pentru branduri ca MTV Mobile, Nike, sau Mazda. Artiști importanți autohtoni sunt de găsit la Romanian Comics Panel și Romanian Illustrators Panel.
 
- Când nu ești ocupat să te bați cu orcii în vreun campionat de gaming, poți să afli secretele unor jocuri precum Arena of Fate, de la creatorii lor, compania de jocuri Crytek Black Sea, sau să-i asculți pe cei de la Creative Monkeyz vorbind despre ce e în spatele celebrei serii Robotzi.
 
Biletele pentru sâmbătă și duminică costă 45 de lei la intrare, iar biletul pentru vineri costă 10 lei.
Programul detaliat al evenimentelor îl găsiți aici.
Pin It email