CALL FOR VOLUNTEERS: Les Films de Cannes à Bucarest

Redacția | 06 Sep 2013

Cine n-ar vrea să facă parte din echipa festivalului? Ei bine, vor voluntari.

Se pregătește cel mai șmecher festival de film al toamnei, ruda foarte tânără și nesperată a Festivalului de la Cannes, la București.

Între 25 și 31 octombrie Festivalul aduce în premieră la București filmele mult-așteptate și premiate pe Coasta de Azur, câteodată și pe regizorii lor, toți deschiși întâlnirilor cu publicul (și foarte simpatici, de cele mai multe ori). Unele filme sunt doar one shot, pentru că nu vor fi distribuite în cinematografele din România. Anul acesta invitatul special al Festivalului este nimeni altul decât Abdellatif Kechiche, Palme d'or anul acesta pe croazetă pentru La Vie d'Adèle : chapitre 1 et 2, unul dintre filmele de pe lista noastră de wants de la Cannes.

Dacă n-ați mai fost voluntari la un festival până acum, dar ați vrea să vă-ncercați talentele în management cultural, producție de eveniment și filme, până la a vă deschide apetitul pentru ele, veți ști să vorbiți cu lejeritate despre A3, 70X100, A5, A6, bannere, outdoor, „locație”, folosind întrebări-cheie ca „Ai instalat?” „Sunt aranjate cum trebuie?”, „Ai verificat?” „Nu lipsește nimic?”. („Double check, please”, e fraza magică)

Mai e și o parte care nu ține de producția evenimentului, ci de filme – aici trebuie să vă cunoască mai bine pentru a vă găsi un loc de voluntar.

În ambele cazuri, fie trimiteți CV-uri, fie povestiți la ce evenimente ați mai participat și ce anume v-a plăcut cel mai mult să faceți până pe 22 septembrie, la adresa de mail festivals@voodoofilms.ro
Pin It email