Căutarea României

Redacția | 22 Mai 2013

- cel mai scurt festival cu cele mai multe scene -

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor Dispăruți și în onoarea Cântării României și a Centrului de Creație și Cultură cu același nume, sâmbătă, 25 mai, de la ora 6 seara și timp de 2 ore, 7 formații vor avea concerte simultan pe Esplanada Unirii. Asta înseamnă cele 10 hectare părăsite dintre Bulevardul Unirii la nord, Bulevardele Mărăşeşti şi Octavian Goga la sud, Bulevardul Mircea Vodă la vest şi Strada Nerva Traian la est.  Accesul se face dinspre Piața Nerva Traian, pe bicicletă sau per pedes, iar publicul se poate plimba voios de la o scenă la alta până la ora 8 când se termină toată distracția.

Scenele vor fi răsfirate iar toate formațiile vor cânta fără curent electric. Luați apă la voi că nu se găsește pe acolo și nu vor exista chioșcuri cu băuturi și aveți grijă pe unde călcați, la fața locului mai sunt și cioburi, fiare, bolovani ș.a.

Căutarea României - probably the best „cel mai scurt festival spontan cu cele mai multe scene” in the world


CINE: Avant'n'Gard, Fanfara Extraterestră, Fierbințeanu, Iordache, Jazzadezz, Poetrip, Travka

+ Mugur Grosu - omagii la portavoce

+ alții care urmează a confirma

Festivalul național „Cântarea României” a fost un ansamblu de manifestări culturale din perioada regimului comunist, organizate de Consiliul Culturii și Educației Socialiste începând cu 1976. Între Bulevardul Unirii la nord, Bulevardele Mărăşeşti şi Octavian Goga la sud, Bulevardul Mircea Vodă la vest şi Strada Nerva Traian la est se întinde un teren de 10 hectare pe care în amurgul demonic al Epocii de Aur începuse să se construiască Centrul de Creaţie şi Cultură „Cântarea României“. Prin Hotărârea Guvernului nr. 373/2004, modificată prin Hotărârea Guvernului nr. 1079/2005, „se schimbă denumirea amplasamentului obiectivului de investiţii abandonat, situat în municipiul Bucureşti, Bd. Unirii, sectorul 3, din «Centrul de Creaţie si Cultură - Cântarea Romaniei» în «Esplanada»“ şi „se aprobă programul prioritar de reconversie funcţională a acestuia şi de finalizare a construcţiilor existente“, cheltuielile de finanţare urmând să fie suportate din „prevederile bugetare aprobate Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, în condiţiile legii“ ; semnează primul-ministru şi contrasemnează miniştrii transporturilor, lucrărilor publice şi finanţelor publice.

Adică nimic.

After Party la Carol 53: CONTRAPUNCT - sesiune deschisă de improvizație muzicală liberă de 12 ore
Pin It email