Concurs european de dramaturgie, cu temă deschisă şi liber la creativitate

Ştefania Matache | 01 Feb 2016

Cea mai bună piesă de teatru va fi aleasă de un juriu de specialiști și montată într-un spectacol de Universitatea de Arte din Târgu-Mureș.

Înscrierile la Pop Drama, concurs european de dramaturgie organizat în colaborare cu instituții din România, Italia, Marea Britanie și Spania, sunt deschise până pe 31 martie.

Piesele de teatru pot aborda orice subiect, atâta timp cât tema e una universală, care ilustrează complexitatea condiției umane. Perspectiva poate fi oricare: ironică, tragică sau comică. Poți trimite una sau mai multe piese, dar doar dacă sunt scrise în română, n-au fost reprezentate public și nu au câștigat alte premii. Nu există limită de vârstă.

Regulamentul complet și formularul de înscriere sunt disponibile pe uat.ro. În caz de nelămuriri, trimite un mail la eugen.pasareanu@yahoo.com.

Concursul European de Dramaturgie Pop Drama e organizat de Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România) în colaborare cu Centro Diego Fabbri (Italia), centru de studii, cercetare și formare în teatru și limbaj teatral, University of Wolverhampton (Marea Britanie) și Fundacion CajaGranada (Spania).


Pin It email