Concurs: Excursie pentru două persoane la Viena

Promo | 26 Mai 2016

Vienna Summer Night Concert - Joi, 26 mai, 21:15.

Pe 26 mai, în Parcul Unirii, de la ora 21:15, se întâmplă Vienna Summer Night Concert. Adică un eveniment în premieră bucureșteană: o transmisiune live open-air din grădinile Palatului Schonbrunn. Biroul de Turism al Vienei în colaborare cu Orchestra Filarmonică din Viena organizează un picnic nocturn dotat cu pături, dar și pelerine în caz de ploaie și nu-ți rămâne decât să închizi ochii și să te lași purtat de acordurile orchestrei.
 
Cum sună programul? Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkovși cu participarea pianistelor Katia și Marielle Labèque.
 
Tot în Parcul Unirii, ești liber la testat jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzică din numele celor care îl joacă, transformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart. 
Plus, ai șansa să câștigi și un premiu cool. Dacă participi la transmisiunea live, trebuie doar să împărtășești experiența ta din timpul concertului pe Instagram și Twitter sub hashtagul #viennaconcert. Marele premiu: o excursie pentru două persoane la Viena în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea într-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar și o sesiune exclusivă Meet & Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul repetițiilor pentru Concertul de Anul Nou.
 
***
Vienna Summer Night Concert este o inițiativă a Biroului de Turism al Vienei în colaborare cu Orchestra Filarmonică din Viena și va avea loc pe 26 mai în Parcul Unirii din București, de la 21:15. Intrarea este liberă, iar organizatorii vor pune la dispoziție pături de picnic, dar și pelerine de ploaie.
www.facebook.com/viennatouristboard
Pin It email