CONCURS: 1 invitaţie dublă la RAIN BOOGIE

Redacția | 18 Noi 2014

Vineri, 21 noiembrie, Atelierul de Producție găzduiește o petrecere văratică în toiul sezonului rece, c-un line-up țais: R.O.A., Kazi Ploae | Zgomot | Nerub, Electric Brother & Ana-Cristina Leonte, Tzuc, Jo.E, UFe și Intrinsec.

Ploaie afară, provocarea e să dansezi înăuntru pe o ploaie caldă de vară și într-un decor pe măsură. 

Dă-ne într-un comentariu mai jos link la o melodie nelipsită dintr-un playlist de ploaie de vară și tragem la sorți joi, ora 12*, cine merge să se ude +1 la Rain Boogie. 

Fiecare artist care va urca pe scena Rain Boogie pregătește un set special pentru acest eveniment, deci ne putem aștepta la o mulțime de surprize plăcute. Efecte de sunet și lumini și un decor complex o să completeze muzica toată noaptea + un make-up corner profesionist pentru cine vreau un machiaj rezistent la apă și un spațiu de garderobă unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, cabine de schimb, uscătoare de păr și alte cele necesare. 

Eventul aici, with big chances of rain :)

*Concursul se desfășoară pe perioada a 24 de ore, între 19 noiembrie ora 12 și 20 noiembrie ora 12. Câștigătorul/câștigătoarea va fi desemnată folosind random.org. 
Pin It email