Cursuri de management al artei

Redacția | 17 Apr 2014

În weekendul 25-27 aprilie la Palatul Cesianu-Racoviță are loc o nouă sesiune de cursuri dedicate pieței de artă românești: cum se explică cifrele pieței de artă și cum funcționează acest domeniu emergent în România.

Această ediție a cursurilor organizate de lnstitutul de Management al Artei îl are ca invitat special pe galeristul Hans Knoll.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața de artă, proprietar al unei galerii în Viena încă din 1985 și fondatorul primei galerii comerciale internaționale din Ungaria, Knoll s-a remarcat pe scena pieței de artă internaționale drept un important purtător de cuvânt al artei Europei de Est. Inițiator al proiectului de cercetare Eastern European Collectors, Hans Knoll este totodată organizatorul unor tururi de artă pentru colecționari în Moscova, St. Petersburg, București și Budapesta.

Cursul din aprilie, cel de al 2-lea dintre cele doar 4 cursuri de management al artei pe care IMA le organizează anual la București, marchează aniversarea a 2 ani de când Institutul și-a deschis porțile.

Din 2014, IMA îşi extinde activitatea în ţară. În luna martie a avut loc primul curs regional, în inima Transilvaniei, la Cluj. Evenimentul s-a ținut la Muzeul de Artă Cluj-Napoca și la Spațiu Intact din incinta Fabricii de Pensule.

Absolvenţii cursurilor primesc un Atestat de participare. Programul complet pentru 2014, lectorii invitați, precum și detalii privitoare la înscrieri pot fi consultate pe site-ul IMA.
Pin It email