Diseară, în Control e Warm Up NexT 2015

Redacția | 01 Apr 2015

..unde puteți trage cu ochiul la o parte din selecția impresionantă de anul acesta a festivalului internațional de scurtmetraje, ajuns la ediția a 9a.

Cel mai mare festival de scurtmetraje din România debutează pe 15 aprilie, cu un număr record de 146 de filme, selectate de criticii Andrei Rus și Irina Trocan și organizate în 2 programe competiționale (național și internațional) și 15 secțiuni în afara competiției. Până una-alta, NexT pregătește astăzi, 1 aprilie, de la ora 20 în Club Control, o petrecere de Warm Up cu filme, muzică și DJ-ală, unde o să puteți simți câte ceva din ce vă așteaptă peste 2 săptămâni. De asemenea, diseară puteți cumpăra bilete la secțiunile din care sunt proiectate filmele cu reducere de 10%, iar pentru secțiunea Monsters Night e ofertă specială: 3 bilete la preț de 2. Intrarea la petrecere este liberă.

Din programul vizionărilor:
Le mal du citron (din Competiția Internațională), Girl Eating Pizza (din Behind the Scenes), Jessy (din NexT Beat), Requiem for Romance (din Kung Fu NexT), To Face Wild Animals (din Avant-garde Shorts), Hermes & Aphrodite (din LGBT), The Song (din NexT is Feminist), I am Monster (din Monsters Night)

Festivalul Internațional de Film NexT va avea loc între 15 și 19 aprilie la Cinema Studio, Cinema Elvire Popesco, CinemaPRO și la Institutul Cultural Român, în Club Control, J’ai Bistrot, ArCuB, Cărturești, Garajul Ciclop. Programul complet aici.
Pin It email