F64 - Vin și nud și fotografie

Redacția | 28 Mar 2013

29 martie, ora 19:00

Evenimentul Vin. Nud şi Fotografie se desfaşoară în cel mai mare magazin de echipamente foto-video din sud-estul Europei (F64), intrarea fiind liberă pentru toţi pasionaţii de fotografie, fie că vorbim de amatori sau profesionişti. În cadrul evenimentului participanţii vor putea degusta vinuri din casele Negrini, Ştirbei , Davino şi Wine Ro.

„Am creat un eveniment pentru vineri seară la care sute de bucureşteni şi-au anunţat deja participarea. Fotografia nud este un punct de atracţie şi un subiect continuu de discuţie privind limitele fragile dintre artă şi erotism. Vineri seară vom avea ocazia să privim, să dezbatem şi să comentăm - totul la un pahar de vin”, declară Simona Sambotin, organizator.

Expoziţia foto nud este realizată de fotografii Dan Nichiţiu şi Cristian Niculae.

„Am realizat o expozitie foto care nu poate fi asociată nud-ului clasic. Shooting-ul s-a realizat în cafeneaua magazinului şi a provocat o situaţie inedită: aceea a frumuseţii goale într-un spaţiu public. Rezultatul acestei experienţe foto se traduce prin mai multe ipostaze care surprind naturaleţea feminină, culoarea şi buna dispoziţie”, - Cristian Niculae, fotograf.

Fotografiile vor fi expuse atat in Cafeneaua F64 cât și in Sala Expozițională de la etajul Showroom-ului F64.
Pin It email