Festin culinar şi concerte la prima ediţie BurgerFest

Redacția | 19 Mai 2015

Pe 22 mai se dă startul la primul eveniment din România dedicat burgerilor.

De ceva vreme, burgerul a depășit statutul de fast-food cu care era până acum asociat by default și a reușit să se insinueze în meniurile unora dintre cele mai populare restaurante bucureștene, unde poate fi găsit preparat în moduri cât mai variante și cu ingrediente home-made de cea mai bună calitate. În acest context a apărut BurgerFest, un festival culinar care timp de 3 zile va aduce cele mai savuroase preparate ale genului într-un loc plin cu verdeață, perfect pentru a-ți petrece un week-end tihnit (Verde Stop) și care va găzdui concertele a 3 trupe românești pe val.

Bucătarii celor mai importante localuri de profil sunt invitați pentru a participa la competiția în urma căreia BurgerFest va decerna titlul de Cel Mai Bun Burger. Jurați vor fi trei specialiști din domeniu, care vor supune burgerii unei analize atente care va pune accent pe gust, metoda de gătire și aspect (jurizarea se va face desigur blind, fără ca juriul să știe cui aparține preparatul în cauză). Și amatorii au o o competiție a lor, jurizată de data asta de reprezentații restaurantelor invitate, așa că dacă te simți as într-ale bucătăriei, aici poți să-ți arăți mușchii culinari.

DJ-ii de le Electrecord se vor ocupa de muzica de ambianță pe toată durata festivalului și te vor ajuta să-ți faci siesta post-burger, iar serile vor fi destinate câte unui concert live, pentru toate gusturile. În funcție de seară, ai de ales între Golan, Niște Băieți sau R.O.A. Ne vedem acolo!

***

Accesul la BurgerFest se face pe bază de bilet, acesta fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru toate cele trei zile. Abonamentele pe trei zile sunt disponibile în rețelele MyTicket.ro și Iabilet.ro
Pin It email