Fii fotograf Nokia în Noua Zeelandă!

Redacția | 02 Iul 2013

Înscrie o fotografie care vorbește despre lifestyle urban, făcută în condiții de low light și poți s-ajungi în Noua Zeelandă și-n Dazed & Confused.

Nokia s-a asociat cu Talenthouse și Dazed & Confused (<3) pentru ca 3 fotografi la început de drum să ajungă în echipa media oficială la Burton High Fives 2013 în Noua Zeelandă - acesta fiind un campionat de snowboard șmecher. Asta înseamnă făcut fotografii în condiții de low light la eveniment, unele dintre ele urmând să ajungă și în Dazed.

Cum te înscrii:
Înscrie o fotografie (poate fi făcută cu orice device) care exprimă lifestyle-ul urban, dar să fie low light (din gama focuri de artificii, portrete, baruri pline de fum, străzi întunecate, lumini de neon, etc.)

Cine câștigă:
1) Nokia, Dazed & Confused și celebrul fotograf Tyrone Lebon aleg 50 de finaliști, care primesc un telefon Nokia Lumia 925 cu care să facă fotografii low light pe care să le urce pe Talenthouse.

2) Dintre portofoliile de pe Talenthouse Nokia and Dazed & Confused aleg cei 3 câștigători care primesc o călătorie VIP la Burton High Fives în Noua Zeelandă în august. Fotografiile lor cele mai bune de la fața locului sunt publicate în septembrie în Dazed.

Date cheie:
Data limită de înscriere în concurs: 24 iulie
Vot: 25 iulie - 01 august
Alegerea celor 50 de finaliști: 02 august (data la care ei trebuie să primească și telefoanele)
Anunț câștigători: 21 august.

Înscrieri aici.
Pin It email