Înscrie-te la atelierul de film documentar Aristoteles Workshop 2016

Redacția | 11 Iul 2016

Până pe 20 iulie poți să aplici la Aristoteles Workshop #11, un atelier unde vei trece prin toate etapele necesare creării unui film documentar de 30 de minute.

Patronat de actorul Dan Nuțu, Aristoteles Workshop este un atelier unde, timp de o lună, vei fi ghidat de niște profesioniști din industrie care te vor învăța cum să documentezi, să filmezi și să editezi un film documentar. Până acum, primul (și cel mai important) expert anunțat este Thierry Garrel, fost șef al departamentului de film documentar de la ARTE. Pentru cea de-a 11-a ediție, Aristoteles se va muta din Bucovina în Maramureș, în satul Surdești, de lângă Baia Mare.

Atelierul este dedicat celor care au deja o oarecare experiență în domeniu.

Ce, unde, cum: Aristoteles Workshop va avea loc între 23 august și 24 septembrie. Pentru a te înscrie, intră pe pagina atelierului, unde după ce vei completa câteva date personale, vei primi un mail de confirmare. Va fi nevoie de un CV, un link de Youtube sau Vimeo la un material făcut de tine anterior și de o scrisoare de motivație (maxim o pagină) și una de recomandare. 

Taxa de participare este de 500 Euro. Ea include cazarea, 2 mese/zi, utilizarea echipamentului profesional de filmare și post-producție, precum și trainingul oferit de niște profesioniști în domeniu.

Deadline: 20 iulie. Cum va fi structurat workshop-ul & alte detalii găsești pe site-ul oficial.

***

Despre participanții de la ediția Aristoteles din 2013: prima și a doua parte.
Pin It email