Înscrie-te la atelierul de scriere creativă pentru adolescenţi de la MŢR

Redacția | 10 Mai 2016

În cadrul proiectului „Imaginea-Martor: ateliere de arhivare performativă”, Muzeul Țăranului Român organizează un atelier de scriere dramatică pentru adolescenți cu scriitoarea Miruna Vlada.

Ce se va întâmpla exact: Cele două întâlniri ale atelierului „Poezim Imagini” (sâmbătă, 28 mai și 4 iunie) cu scriitoarea Miruna Vlada vor avea ca punct de pornire fotografiile din Arhiva de Imagine a MȚR și poveștile tale personale. La prima dintre ele vă veți cunoaște între voi și veți vizita expoziția-șantier „Imaginea-Martor”, unde veți căuta fotografii care să vă servească drept inspirație pentru ceea ce veți scrie. După asta, veți avea la dispoziție o săptămână de documentare, urmând ca la a doua întâlnire să vă puneți serios pe scris și rescris. Textele pe care le veți realiza vor urma să facă parte din expoziție, împreună cu fotografiile care le-au inspirat.

Cine poate să participe: Orice elev de liceu (clasele IX-XII). Participarea la atelier este gratuită, în limita a 12 locuri.

Cum te înscrii: Trimite până pe 18 mai un mail la arhivamtr@gmail.com cu numele tău, clasa în care ești elev și un răspuns (într-o frază de maxim 5 rânduri) la întrebarea „Cui folosește scrisul?”. Cei selectați vor fi anunțați pe 24 mai.

„Poezim Imagini: atelier de scriere creativă pentru adolescenți” este parte din proiectul „Imaginea-Martor: ateliere de arhivare performativă” derulat de Arhiva de Imagine a Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 17 aprilie - 15 noiembrie 2016.

Pin It email