INSPIRED Concursul de Idei - ediția 2012

Redacția | 11 Oct 2012

Înscrierile între 15 octombrie și 6 decembrie.

INSPIRED Concursul de Idei este cea mai cunoscută platformă de creativitate pentru tinerii din România. Proiectul a ajuns la ediția cu numărul 6.

Începând cu 15 octombrie și până pe 6 decembrie, concurenții se pot înscrie la una sau mai multe dintre cele 10 categorii de concurs: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și, recent înființată, relații publice.

Principala platformă de desfășurare a competiției este  www.letsgetinspired.ro unde participanții se pot înscrie online prin crearea unui cont.  

Informații despre concurs se vor găsi și la evenimentele din cadrul caravanei pentru promovarea concursului care vor merge în centrele universitare din București, Iași, Cluj, Timișoara, Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea și Brașov.

Premierea câștigătorilor va avea loc la Gala INSPIRED, în luna decembrie.

Câștigătorii locului I vor fi premiați cu Trofeul INSPIRED. În plus, toți cei clasați pe locurile I - XX de la fiecare din cele 10 secțiuni de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzător fiecărei secțiuni. Master Class-urile vor fi organizate în București, în perioada februarie - septembrie 2013.
Pin It email