Internshipuri la Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane

Redacția | 22 Oct 2012

Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane pune la bătaie 2 internshipuri de la 1 noiembrie până la sfârșitul anului.

ApPAC a atras atenția prima oară cu expoziția lui Paul Hitter din 2010, Exil. Acum, asociația (care se autodefinește ca fiind o asociație culturală non-profit înființată de artiști și manageri culturali) căută doi interni part time pentru două luni, unul pe comunicare online, social media și relații cu presă și un al doilea pe atragere de fonduri, finanțări și sponsorizări. 

Concret, înseamnă: 

Part time (4 ore/zi – 3 zile/săptămână) în noiembrie și decembrie. 
2 zile/săptămână – sesiuni de lucru, o zi/săptămână – teorie și sesiuni de învățare.

Cerințe: 
Experiența nu este necesară și poți aplica și dacă ești student, absolvent sau dacă lucrezi, pentru că programul de lucru este flexibil și majoritatea taskurilor le poți rezolva de acasă. Preferabil să ai studii în curs sau terminate în domeniul artistic (arte vizuale, litere, teatru-film, muzică) sau studii/cursuri de comunicare, marketing și (ideal) management cultural (contează și prezența la conferințe, cursuri și workshop-uri). Contează foarte tare și simțul umorului, limba română și limba engleză, spirit de echipă și creativitate. 

Cum aplici:
Cu o scurtă scrisoare de intenție și un CV la: arte . contemporane @ gmail . com

Beneficii
Experiență de management cultural/comunicare. Adeverință de practică pentru faultate (în caz de nevoie).
Pin It email