Jos textila, întoarce fila

Redacția | 09 Mai 2013

Donează ceva de îmbrăcat pentru adolescenți fără posibilități materiale și primește în schimb o carte sau revistă.

Rotaract Triumph București alături de World Vision Romania, Asociația Deschide Inima și Comunitatea „Citesc, deci sunt sexy!” organizează sâmbătă, 11 mai, un eveniment în sprijinul unor tineri cu dizabilități fizice sau aflați într-o situație materială precară. Evenimentul face parte din proiectul „Jos Textila, întoarce fila” prin care organizatorii își propun să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

Când și unde:

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 12, la Readers Café din București.

Pentru cine donezi:

Adolescenți cu vârste între 14 și 20 de ani, beneficiari ai Asociației Deschide Inima (care lucrează cu tineri cu dizabilități fizice din București) și ai World Vision Romania (care a dezvoltat proiectul „Vreau în clasa a noua”, pentru a-i ajuta pe elevii din mediul rural care nu-și permit să meargă la liceu). 

Ce donezi:

Ceva de îmbrăcat sau un accesoriu care le poate fi de folos (ghiozdan, fular, căciulă etc.) 

Ce primești:

Cărți și reviste provenite din sponsorizări de la susținătorii proiectului, printre care Fischer, Polirom, bookcity.ro, Editura 3, Revista de Povestiri, Decât o Revistă, Tataia, Agenția de Vise.

Cărțile și revistele rămase vor fi donate pentru Campania World Vision „Cu o carte schimbă o viață”, proiect de dotare a bibliotecilor din comunități rurale din România.
Pin It email