Liternet, Arte şi Meserii, Mă numesc Cartier

Redacția | 20 Apr 2012

Cel mai amplu eveniment de promovare a sectorului non-profit din România, Gala Societăţii Civile, își va anunța câștigătorii pe 28 mai.

În cadrul evenimentului sunt premiate cele mai bune proiecte şi programe iniţiate de organizaţiile non-profit, neguvernamentale sau persoane fizice. 

VOTUL REDACȚIEI

Chiar dacă facem o nedreptate celorlalte proiecte avem favoriții noștri. Sunt toate trei din secțiunea Artă și Cultură.
 
Liternet.ro – Asociația Litenet
 
A fost primul portal de cultură semnificativ din România – lansat în 1999. Încă de la început a fost un loc care a găzduit multe debuturi, jurnalistice și artistice.
 
Arte și Meserii – Asociația Paspartu
 
Este una dintre revistele care arată cel mai bine din România. Promovează artiști tineri și debutanți. E tipărită – un gest aproape sinucigaș zilele astea.
 
Mă numesc Cartier - Organizația Make a Point
 
Bucureștiul nu e doar buricul lui, dar puțini știu asta. Mă numesc Cartier a scuturat puțin hipsterimea de centru și a dus hamace și expoziții de artă și-n Pantelimon. Un proiect frumos pentru cei care nu strâmbă din nas să se plimbe cu bicicleta mai departe de Lipscani. 
 
***
În cadrul ediţiei a X-a a Galei Societăţii Civile, vor fi aleși câştigători dintre cele 179 de proiecte şi programe înscrise, la cele 17 secţiuni ale competiţiei. Vor fi premiate cele mai bune iniţiative din domenii precum educaţie, învăţământ şi cercetare, artă şi cultură, apărarea drepturilor individuale şi colective, sănătate, protecţia mediului, incluziune socială, dezvoltare economică şi socială, dar şi proiectele pentru tineret sau cele de voluntariat.
 
Juriul este format din 60 de specialişti în implementarea şi cercetarea proiectelor, jurnalişti, dar şi persoane publice care au fost, de-a lungul timpului, implicate activ în tot ceea ce înseamnă societatea civilă din România.
Pin It email