LUCRĂTOR 2.0 pleacă în turneu

21 Oct 2013

La Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi Bucureşti, până să vină iarna.

Proiectul de teatru participativ LUCRĂTOR 2.0, regizat de Ioana Păun, aduce împreună cinci tineri adulţi, fiecare aflat într-un moment fragil în dezvoltarea lui. Andrei, Bogdan, Norbert, Gabi şi Răzvan au în comun doar faptul că s-au născut în ultimii 25 de ani şi că toţi au fost la un moment dat în viaţă şomeri.

În cadrul performance-ului, ei îşi expun experienţele personale şi modul de raportare la muncă, presiune socială, bani, libertate, sexualitate, frustrare, rasism şi, în paralel, descompun mecanismele celui mai dificil fenomen de reorganizare economică post-comunism - privatizarea. Va fi despre sindicalism, va fi cu mită, cu clientelism, cu alcool, cu bucăţi de capitalism, cu accidente de muncă, cu disponibilizări şi greve, iar performerii şi spectatorii vor pedala o bicicletă care generează lucru mecanic şi pune în mişcare o întreagă fabrică de jucărie.

Pe parcursul lunilor octombrie şi noiembrie, LUCRĂTOR 2.0 va avea reprezentaţii în:

Iaşi: 25 octombrie/ Sala „Uzina cu Teatru", Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri"
Timişoara: 3 noiembrie/ Sala Studio 5, Teatrul Naţional Timişoara
Ploieşti: 18 noiembrie/ Sala „Toma Caragiu", Teatrul „Toma Caragiu"
Bucureşti: 19 noiembrie/ Sala Atelier, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale"

Fiecare spectacol va fi urmat de un party cu muzică electronică, iar la pupitru va fi unul dintre performerii LUCRĂTOR 2.0, Răzvan Chirilă, aka DJ MUHVHV.

Detalii despre proiect, pe Lucrător Doipunctzero.
Pin It email