Mai sunt 2 zile până la Summer Well 2014

Larisa Baltă | 05 Aug 2014

Festivalul ca o vacanță se întâmplă din nou, pe 9 și 10 august, la Domeniul Știrbey, c-un line up de la minor-friendly la atemporal: Reptile Youth, Tom Odell, Bastille, The National, Placebo.

Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine și anul acesta în aceeași formulă, cu 10 trupe care vor cânta în cele două zile de festival (9 și 10 august).

Sâmbătă, 9 august - Bastille (British Breakthrough Act), John Newman, The 1975 (Chocolate vă spune ceva?), Chlöe Howl - adolescenta plictisită și Prides, o trupă formată în 2013.

Duminică, 10 august - Placebo, The National - la primul concert în România, Miles Kane (de la The Last Shadow Puppets), Tom Odell, Reptile Youth - Danemarca cu atitudine punk

Față de anul trecut, festivalul va aduce o serie de noutăți, printre care aplicația Summer Well, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, pentru acces la harta locației, informații despre transport, detalii despre program și despre zonele de interes, toate pe telefon. 

Mai sunt 300 abonamente Summer Well disponibile la prețul de 199 lei pe easytickets și eventim, în zilele de festival vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în Domeniul Știrbey. Intrarea se va face de la ora 15.00, în ambele zile.

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român, începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Știrbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei (7 lei dus-întors). 

Detalii, pe pagina de Facebook a festivalului. 
Pin It email