MaiMultVerde recrutează interni

Redacția | 13 Feb 2013

Două posturi de asistenţi pentru managementul proiectelor sunt disponibile, dacă trimiți CV-ul până pe 24 februarie.

Dacă îți place domeniul și știi cu ce se mănâncă proiectele de protecţia mediului, MaiMultVerde îți dă șansa să obţii experiență practică de documentare, scriere, finanţare și coordonare a unor proiecte alături de ei în 2013. 

Trimite CV-ul și o scrisoare de intenţie pe adresa asociatia@maimultverde.ro până pe 24 februarie 2013. Explică în scrisoare de ce alegi să muncești alături de MMV și ce crezi că te califică pentru job. Experiența anterioară și exemplele concrete de proiecte și evenimente la care ai muncit contează, așa că nu uita să trimiți materialele necesare (link-uri relevante sau documente în attach).

Asistentul manager proiecte:
- asistă managerul de proiect în redactarea proiectelor şi realizarea rapoartelor pentru sponsori/finanţatori
- implementează proiecte şi/sau evenimente
- menţine relaţia cu furnizorii de materiale necesare proiectelor, de servicii necesare pentru evenimente şi cu colaboratorii
- menţine relaţia cu voluntarii Departamentului de Proiecte
- asigură transmiterea unui mesaj coerent cu politica MaiMultVerde şi acţionează pentru promovarea şi protejarea brandului MaiMultVerde şi a imaginii organizaţiei
- reprezintă public organizaţia în evenimente care au legătură cu activitatea de Departamentului de Proiecte a organizaţiei, dacă este solicitat de Managerul de proiect sau delegat de Directorul Asociaţiei.

Posturile sunt plătite? 
Căutăm interni, deci posturile nu sunt plătite. Dar dacă proiectele la care lucrează obțin finanțări, se poate face un upgrade la rol de coordonator plătit.

Cum trebuie să fie internul MMV?
Informat(ă) în legătură cu activitatea MaiMultVerde, să vadă în ea schimbarea pe care și-o dorește și din care vrea să facă parte. Să vrea să învețe și să facă. Să nu aștepte să i se dea sau să i se ceară. Să aibă idei. Să știe ce înseamnă un proiect și ce presupune el.

Ne-a răspuns Doru Mitrana, Director MaiMultVerde.
Pin It email