MobilPro, concurs de aplicaţii mobile

Redacția | 02 Ian 2014

Universitatea Politehnică din Bucureşti, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, şi Liga Studenţilor Electronişti lansează o provocare.

MobilPRO – Inovare şi Mobilitate este un concurs de idei şi aplicaţii implementate pe o diversitate de terminale mobile cu touchscreen, de la smartphones la tablete, şi pe orice sistem de operare mobil. Competiţia li se adresează elevilor de liceu şi studenţilor (licenţă sau master) pasionaţi de dezvoltarea unor astfel de aplicaţii.

Dacă ai peste 14 ani şi ai o idee interesantă cu privire la dezvoltarea unei aplicaţii noi sau îmbunătăţirea performanţelor uneia deja existente, înscrie-te la concurs în perioada 6-19 ianuarie 2014. Poţi face asta singur sau în echipă de maximum patru membri. 

În perioada 20 ianuarie - 7 februarie, juriul competiţiei va analiza ideile înscrise şi va alege echipele care se califică în a doua etapă a competiţiei. În perioada 10 februarie -14 martie, aceste echipe vor avea timp să-şi implementeze ideile de aplicaţii mobile şi să înscrie aplicaţiile mobile rezultate.

Competiţia se va încheia pe 28 martie 2014, odată cu aflarea câştigătorilor. Premiile puse în joc urmează să fie anunţate curând.

Pentru detalii privind etapele de înscriere şi desfăşurarea concursului, intră pe pagina MobilPro.
Pin It email