Noaptea Teatrului Tânăr: Ideo Ideis vine la Bucureşti

Redacția | 30 Oct 2014

POW!: Ideo Ideis și BRD prezintă Noaptea Teatrului Tânăr, pentru prima dată în București!

Noaptea Teatrului Tânăr este un concentrat de Ideo Ideis gândit pentru București: 9 zile de festival într-o singură noapte. Asta se va-ntâmpla vineri, 14 noiembrie, la ArCuB, de la 19 la 02 noaptea. Noaptea Teatrului Tânăr își propune, într-o manieră cât mai relaxată, să le arate adolescenților că teatrul poate fi tânăr, iar cultura poate fi cool.

„Pentru mare parte din adolescenții urbani, teatrul rămâne în continuare o noțiune învechită sau elitistă. Conceptul evenimentului din București își propune să aducă puștimea bucureșteană mai aproape de un teatru viu, de un teatru tânăr care le vorbește pe limba lor. Piesele care ajung an de an la Ideo Ideis reinterpretează constant concepte clasice, aducându-le aproape de ei înșiși și de lumea în care trăiesc. Teatrul de la Ideo Ideis nu este un teatru învechit, ci din contră unul care se updatează constant și care își dă refresh de la an la an. ”- Andreea Borțun, Co-Președinte IDEO

Noaptea Teatrului Tânăr include spectacole de teatru, o serie de evenimente conexe dedicate procesului de educație alternativă și îi are ca invitați speciali pe câțiva dintre membrii familiei Ideo Ideis. În cadrul evenimentului veți putea vedea 3 dintre spectacolele de teatru tânăr de la ultima ediție a festivalului: 5 nuanțe de negru (trupa Domino, Râmnicu Vâlcea), ampiticipecreier.com (trupa Atelierul de Teatru, Botoșani) și Clasa noastră (trupa AS, București).

Programul detaliat al evenimentului va fi disponibil pe siteul oficial Ideo Ideis și pe pagina de Facebook începând cu 7 noiembrie.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Articole care să vă facă poftă de Ideo Ideis


Pin It email