Poni Hoax se-ntorc vineri în Control

Redacția | 11 Mar 2013

Rock'n'roll music with a wild hybridization of Italo disco, noisy garage and murder ballads, or Giorgio Moroder in bed with The Arcade Fire.

Dacă francezii au ceva bun pe muzică în momentul ăsta, aia e de departe muzica electro. După ce au fost la Street Delivery în 2010 și ne-au intoxicat vara cu melodia Antibodies, francezii dubioși de la Poni Hoax revin vineri în Control, în anticiparea celui de-al treilea album al formației, State of War.

Pe scurt:
Vineri, 15 martie, ora 21.00
Sala Berlin/ club Control
Str. Constantin Mille, nr. 4
Intrare: 30 lei

Poni Hoax înseamnă două clape – Laurent Bardainne și Arnaud Roulin, o chitară – Nicolas Villebrin și tobe – Vincent Taeger, adică cam 4 tipi înalți și bărboși cu alură de hipsteri. Lor li se alătură solistul franco-cambodgian Nicolas Ker - un Morrissey decadent, sau un Jim Morrison elegiac. Influențați de perversitatea lirică a lui Serge Gainsbourg, Poni Hoax rămân sofisticați, cu o doză acerbă de garage rock într-un context muzical în care pulsează à la fois tensiunea și suavitatea.

P.S: Înainte să veniți vineri în Control propunem pentru audiție Pretty Tall Girls, Budapest (care la București a sunat Bucarest) și Carrie Ann - dacă vă place melancolia zaharoasă și crudă. Ah, și The Paper Bride.
Pin It email