Proiecție specială pentru adolescenți @BIEFF

Redacția | 08 Dec 2014

13 decembrie, 11 dimineața, Cinema Elvira Popescu

Festivalul Internațional de Film Experimental București organizează o proiecție semi-matinală dar foarte-specială pentru adolescenți, sâmbătă, la Cinema Elvira Popescu. Din program:

Noah (Canda, 2013, 17), R: Walter Woodman & Patrick Cederberg

Noah, regizat de doi studenți canadieni, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto și are ca subiect atenția distributivă exagerată a culturii digitale de astăzi, și lipsa de contact real, mai ales între adolescenți. Întregul scurtmetraj are loc pe un ecran de calculator, prin perspectiva lui Noah.

Beauty (Italia, 2014, 10), R: Rino Stefano Tagliafierro

Rino Stefano Tagliafierro este un regizor italian de animații și filme experimentale. BEAUTY a fost creat prin animarea unor picturi de-ale lui Bouguereau, Caravaggio, Michelangelo, Rubens, și mulți alții, legând o poveste emoționantă despre frumusețe.

A Million Miles Away (SUA, 2014, 28), R: Jennifer Reeder

Jennifer Reeder e un artist vizual și regizor din Ohio. Temele principale pe care le explorează sunt relațiile dintre oameni, traume și încercarea de a trece peste ele. A Million Miles Away e compus din conversații între fete, purtate în dormitoarele lor, care le apropie și le ajută să se simtă un pic mai bine în legătură cu părinții lor absenți și prietenii care de fapt nu prea sunt prieteni.

Adolescenții interesați sunt rugați să își rezerve locul la adresa de mail pr@bieff.ro. Event-ul aici.
Pin It email