Pune umărul la Şcoala de Mecanică de Biciclete

Redacția | 01 Iul 2014

20 de tineri defavorizați pot învăța să devină mecanici de biciclete cu o donație de la tine.

Școala de Mecanică este un proiect susținut de BițaColor, atelierul de vopsit biciclete și are drept scop promovarea meseriei de mecanic de biciclete ca alternativă de incluziune socială pentru tineri defavorizați.

Prima ediție a Școlii a avut loc la începutul lui 2014, când, timp de două luni, 40 de tineri cu vârste cuprinse între 10 și 25 de ani, provenind din diferite medii sociale, au participat la cursuri. Cea de-a doua ediție a Școlii de Mecanică va avea loc în câteva comunități sărace din București.

Donațiile se fac în cadrul evenimentului caritabil Swimathon, care va avea loc pe 12 iulie, la bazinul Lia Manoliu din București. La Swimathon se întâlnesc 30 de proiecte diferite pentru care înoată aproape 200 de oameni. Proiectele susținute de ei sunt dintre cele mai diferite: contracararea poluării prin plantarea unei bariere verzi la Ploiești, reconstrucția de case în Bosnia, organizarea de ateliere creative pentru copiii care provin din medii cu un consum problematic de alcool şi/sau droguri.

Dacă vrei să sprijini Școala de Mecanică, poți dona online pe site-ul Swimathon, prin cont sau direct la eveniment, unde te poți întâlni cu organizatorii proiectului. 
Pin It email