Rankin într-o revistă românească

Redacția | 29 Oct 2012

We all have issues... let's have them on print. LOVE ISSUE pe print.

Timp de 6 numere LOVE ISSUE a apărut exclusiv online. Tatăl ei, Constantin Nimigean, are conceptul, sumarul și un sample de 19 pagini (plus coperta). Numărul are ca temă Independența/Dependența iar printre numele artiștilor publicați se află Rankin, unul dintre fondatorii revistelor Dazed and Confused și AnOther cu un proiect făcut în joacă; Yaakov Israel, cu proiectul sau recent The quest for the man on the white donkey despre identitatea israeliană; Alexandra Dincă cu un proiect despre nașteri naturale; Claudiu Popescu c-un proiect în curs despre burlaci autohtoni; Ioana Cîrlig cu celebrul proiect despre femeile din penitenciarul de la Târgșor; Tamara Robeer despre cum tatăl ei olandez s-a îndrăgostit de o domnișoară din Eforie.

Cumpărător (și sponsor)
Fii unul dintre cei 500 de ursitori ai revistei. Treaba asta te costă 30 RON, preț care include LOVE ISSUE #7, transport gratuit în România și multe mulțumiri în paginile revistei. Din banii de la 500 de cumpărători se pot printa 1000 de exemplare. Al tău va veni direct la tine. Restul de 500 se vor distribui și se vor pune la vânzare. Nu faci decât să plătești de pe acum revista, și s-o ajuți să iasă de la tipar.

Dacă totuși nu iese?
Dacă nu se strânge suma suficientă pentru print până la sfârșitul săptămânii, banii vor fi returnați integral celor care au contribuit iar revista va fi publicată exclusiv online.

Cum?

varianta donație către ONG
prin Asociația Culturală Brain Fitness, cea care editează și coordonează Revista de Povestiri
e-mail cnimigean@gmail.com pentru detalii.

varianta la o bere cu Nimigean prin oraș
Alegerea redacției, recomandată cu căldură.
Pin It email