SATELIT caută doi regizori tineri care să monteze la Apollo111

Redacția | 21 Feb 2017

Ne-am aliat cu Apollo111 și am copt un proiect dedicat regizorilor români tineri și textelor contemporane de la noi.

Provocarea sună așa: propune o producție de teatru după un text scris de un autor român contemporan în care membrii echipei artistice, inclusiv tu ca regizor dar și scenograf, coregraf, compozitor etc., în afară de actori - să aibă sub 35 de ani. Trimite-o la salut@apollo111.ro cu subiectul „Înscriere SATELIT” până pe 12 martie și proiectul tău poate fi unul dintre cele două câștigătoare care vor fi montate la teatrul Apollo111 anul ăsta. 

Înscrierea e simplă, și presupune să trimiți titlul proiectului, echipa (regizor, scenograf, coregraf, muzician, etc.), distribuția propusă (aici limita de sub 35 de ani nu se mai aplică) și conceptul regizoral (schițele și fotografiile de atmosferă sunt un bonus binevenit). Înscrierea ta va fi evaluată de juriu, iar pe 20 martie 2017 vor fi anunțate rezultatele concursului. 

Regulamentul complet al competiției este disponibil AICI

Atenție! Un regizor se poate înscrie c-un singur spectacol.

Juriul
Radu Afrim (regizor)
Andreea Borțun (regizor, fondator Festival Ideo Ideis)
Adrian Bulboacă (fotograf de teatru)
Bogdan Dumitrache (actor, fondator Apollo111)
Bogdan Georgescu (dramaturg și regizor)

Pentru întrebări, folosește tot salut@apollo111.ro, cu subiectul „Întrebări SATELIT”.

Urmărește proiectul pe Facebook SATELIT

***
Apollo111 include o stagiune principală de teatru în fiecare an, dar și un repertoriu de teatru pentru copii. Spectacolele pe care teatrul le oferă sunt selecționate anual de către un alt director artistic. Apollo111 va reprezenta totodată mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural.
Pin It email