Şcoala de vară MozaiQ: egalitate şi identitate de gen, la Cluj

Redacția | 08 Iul 2017

20 de locuri pentru persoane din comunitatea LGBTQ+. Termen limită înscrieri: 15 iulie 2017

ȘCOALA DE VARĂ 

Școala de Vară MozaiQ - Acțiune pentru Egalitate
este deschisă persoanelor din comunitatea LGBTQ+ și aliaților comunității și este dedicată acțiunilor de vizibilitate și de promovare a drepturilor egale ale oamenilor indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen. Tabăra are loc în perioada 09-13 august, la Cluj-Napoca și constă în workshopuri organizate împreună cu partenerul olandez COC Olanda, limba de lucru este engleză.

Asociația MozaiQ asigură transportul și cazarea pentru 15 participanți din afara Clujului și 5 locuri pentru clujeni. Masa de prânz a participanților este de asemenea asigurată de Școală. Agenda va fi comunicată în timp util participanților.

Formular înscriere

PROIECTE 


Înaintea Școlii de Vară, participanții vor pregăti, în perioada 15 iulie - 05 august, cu sprijinul MozaiQ, o propunere de activitate locală în beneficiul comunității LGBTQ+. Aceste activități pot viza, spre exemplu, evenimente sociale ori culturale pentru comunitate (seri de filme, grupuri de spijin, activități sportive, acțivități de tineret, de voluntariat, întâlniri comunitare, etc), workshop-uri, acțiuni de vizibilitate sau de îmbunătățire a percepției publice a comunității ori orice altă acțiune care, direct ori indirect, sprijină comunitatea pe plan local.

Propunerile participanților urmează să fie prezentate în cadrul unui eveniment comunitar pe perioada Școlii de Vară și votate de către public. Primele trei cele mai votate proiecte se vor bucura fiecare de un premiu oferit de către MozaiQ pentru derularea activității în valoare de 450 RON.

Află mai multe.
Pin It email