Se deschide Teatrul Mignon – un nou spaţiu de întâlnire cu artele

Redacția | 09 Mai 2013

Vineri, 10 mai, ora 20:30.

Teatrul Mignon, un nou spaţiu destinat artelor frumoase, se deschide vineri, 10 mai, ora 20:30, cu spectacolul Vocea Umană în regia Sandei Manu şi interpretarea Oanei Pellea.
 
Primul spectacol, ce marchează deschiderea Teatrului Mignon, este cu atât mai special pentru Oana Pellea - “o întâlnire cu o partitură aproape imposibilă și o reîntâlnire dupa 26 de ani cu profesoara mea în ale actoriei și nu numai - Doamna Sanda Manu”.
 
Piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, reprezentaţii inedite vor da viaţă scenei Mignon. Mignon promite să-și ofere spectatorilor pasiunea proprie pentru teatru, într-un spaţiu care se metamorfozează în funcţie de dinamica reprezentaţiei.
 
Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic, Teatrul Mignon îşi propune să amintească de perioada înfloritoare a Bucureştiului de altădată, prin spaţiul modular, modern amenajat, care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, adaptabile tipului de spectacol, Mignon  promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spaţiu intim, elegant.

Adresa Teatru Mignon - B-dul Hristo Botev, nr.1
 
Pin It email