ShortsUP via Londra - duminică, 18 martie, la Turbohalle

Redacția | 13 Mar 2012

Filme scurte de excepție, concert live cu Moonlight Breakfast și atmosferă londoneză

Cele mai reprezentative și premiate filme scurte britanice din ultimul deceniu, concert live cu Moonlight Breakfast și o atmosferă demnă de viața culturală știută sau ascunsă a Londrei. Asta promit organizatorii pentru evenimentul ShortsUP via Londra de duminică, 18 martie, care are loc la Turbohalle - Uzina de Frumos. Spectatorii vor trece pe la Camden, Piccadilly Circus, Tate Modern, Covent Garden, Parliament Square și alte zone-simbol pentru capitala britanică.

Au cântat în deschiderea concertului Jamiroquai din 2011. Au ajuns numărul 1 în topuri cu piesa “Shout” înainte să scoată primul album. Dacă-i auzi pentru prima oară, e foarte dificil să ghicești dacă sunt români sau britanici. Cei mai mulți ar spune că sunt britanici. Fac un retroelectro irezistibil - de la iubitorii muzicii anilor ’50 si până la fanii de alternativ, nu lasă pe nimeni indiferent. Patru membri, un turneu abia început și un album care își pregătește lansarea: trupa Moonlight Breakfast va face vâlvă la ShortsUP Via Londra, duminică seara, în deschiderea evenimentului, începând de la ora 19.00.

Tot la ShortsUP, o expoziţie extraordinară de artă contemporană va aduce în atenție o serie de lucrări ale unor artişti români foarte apreciati: CĂTĂLIN BĂDĂRĂU (sculptură), CIPRIAN PALEOLOGU (instalaţii), ANCA BOERIU (grafică) și IURI ISAR (grafică). Un colț cu ceai și brioșe, o demonstrație de cricket, un bar care va transforma peturile în instalație de artă vor completa harta imaginară a serii britanice.

Biletele pot fi achiziționate în avans prin prin MyTicket și Eventim sau în seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la prețul de 25 de lei. Pentru studenții care își cumpără bilet în seara evenimentului, prețul este de 20 de lei. Duminică, biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de eveniment, adică de la 18.00. Primii 300 de spectatori care cumpără bilete în avans pentru evenimentul ShortsUP via Londra de duminică vor primi o invitație și pentru petrecerea de deschidere a Turbohalle, ce are loc sâmbătă cu muzica unor DJ celebri, străini şi români.

Turbohalle - Uzina de Frumos, cel mai nou spațiu cultural din capitală se află la stația de metrou Păcii (B-dul Iuliu Maniu nr. 220B, în fosta uzină Turbomecanica).
Pin It email