Street Heroes Spring Break

Redacția | 30 Apr 2012

Skate, BMX, Role, B-Boy. În Parcul Tineretului, pe 4 și 5 mai. Plus muzică.

Street Heroes, aflat la a treia ediție, va veni în Skatepark Tineretului cu competiţii de Role, Skateboarding, BMX și B-Boy, plus muzică atât pe timp de zi, cât și seara. 

O să fie:

Concursuri: Ediția din primăvară vizează descoperirea și promovarea noilor talente din sporturile extreme, calificările și premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, B-Boy) pentru ediția din toamnă, cu accent în primă fază pe ideea de experiență și mai puțin pe cea de competiție. Fiecare concurent, indiferent de probă, va primi din partea organizatorilor un premiu de participare.

Muzică: Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai).

Demonstraţii: Echipa de rideri pro BURN va oferi un show demonstrativ de skate și BMX.

Afterparty oficial pe 5 mai, la Turbohalle, cu ajutorul Puma și Burn. După 22:30, megarăpăială de la Borgore. Tot în seara aia vor mai fi: Inflex, Grid, Bong, Drop Dread. Intră gratis cei care au brățară de la festival pe ambele zile.

În ambele zile, accesul la festival este liber până la orele 14. Vineri intrarea e 15 lei, sâmbătă 10 lei. Bilete atât pentru Street Heroes Spring Break, cât și pentru afterparty, se vor găsi la intrare, cât și în avans la Ollie Gang Shop.
Pin It email