SNSPA Internship Fair

Redacția | 03 Mai 2012

Prima întâlnire cu piața muncii.

SNSPA Internship Fair  are loc în zilele de 4 şi 5 mai, la Casa Universitarilor. Târgul de internshipuri este dedicat tuturor studenţilor care îşi doresc o carieră în Comunicare, Publicitate, Management, Marketing, Administraţie Publică, Ştiinţe Politice sau Relaţii Internaţionale.
 
Evenimentul facilitează accesull studenţilor SNSPA la internshipuri specifice specializării lor, sporindu-le acestora nivelul de angajabilitate pe piaţa muncii. Aceştia îşi pot îmbogăţi cunoştinţele practice şi se  pot familiariza cu domeniul de activitate al organizaţiilor, instituţiilor, companiilor şi al agenţiilor aflate  la acest târg.
 
Participarea la SNSPA Internship Fair este gratuită şi oferă şansa de a aplica la internshipuri corespunzătoare fiecărui domeniu de studiu din sfera ştiinţelor sociale. Studenții pot participa și la mai multe workshopuri şi sesiuni de discuţii. Reprezentanţii CeCOP vor amenaja un stand special care va fi în permanenţă la dispoziţia studenţilor interesaţi de un feedback asupra CV-urilor cu care candidează pentru posturile oferite de companiile participante la târg.
 
SNSPA Intership Fair este organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP), din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).
Pin It email