Summer Well 2016, ce urmează, pe scurt

Redacția | 10 Aug 2016

În weekendul acesta, 13-14 august 2016, are loc festivalul Summer Well, pe domeniul Știrbey de lângă Buftea.

Dacă alte evenimente au fost anulate de funeraliile Reginei Ana, organizatorii Summerwell au spus că vor respecta momentul solemn, dar muzica va începe după ce înmormântarea se va termina.

Așadar, nu se schimbă nimic considerabil în programul festivalului unde îi vei putea asculta pe Hurts, The Chemical Brothers, Years and Years și pe ceilalți superinvitați ai ediției de anul ăsta. E bine de știut și că Summerwell este un festival kids friendly, cu o mulțime de spații verzi amenajate special pentru cei mici. 

Ca de obicei, Summer Well are loc în al doilea weekend din luna august, pe 13 și 14, la Domeniul Știrbey, lângă Buftea. Transportul la festival se poate face atât cu mașina personală, care poate fi parcată în locurile special amenajate de lângă Domeniul Stirbey, cât și cu autobuzele festivalului, care circulă în ambele zile din stația de la Muzeul Țăranului Român, de la Piața Victoriei, începând cu ora 14:30.

Full Lineup:

Vineri: Hurts, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Børns, Sundara Karma.
Sâmbătă: The Chemical Brothers, Years & Years, Milky Chance, Blossoms, HÆLOS.

Anul ăsta, Summer Well a pregătit și un cort special, cu vedere la lac, unde sâmbătă va avea loc un after party pentru a atenua melancolia post-concerte. Autobuzele vor circula până la 3:30.

***

Bilete last minute sunt disponibile pe Easy Tickets și costă 355 de lei pentru ambele zile.

***

Ce alte festivaluri nu trebuie să ratezi în luna august

Pin It email