TEDxYouth @ Bucharest - 11 mai

Redacția | 08 Mai 2012

TEDxYouth@Bucharest – New World Order își deschide ușile pentru 200 de spectatori care vor aprofunda procesul radical de schimbare prin care trece lumea în prezent.

Le vor vorbi tineri arhitecţi, artiști, antreprenori, sportivi, oameni dintr-o lume în care vechile modele de reușită sunt înlocuite de curaj și inovaţie. Pe scena TEDxYouth@Bucharest vor urca Kinda Geza (multiplu campion naţional la freeride), Deliric1 (artist hip-hop), Irina Sârbu (cântăreaţă de jazz), Hamid Nicola Katrib (arhitect & pictor), Călin Bucur (antreprenor), Radu Cotarcea (debater), Ștefan Buciuc (activist), Ștefana Popa (Incubator107) și mulţi alţii.

TEDxYouth@Bucharest va avea loc la sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, vineri, 11 mai, începând cu ora 9:00, iar înregistrările la eveniment se pot face online. Costul unei invitaţii e de $30.

Despre TEDxBucharest
În spiritul idei care merită împărtășite, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experienţă tip TED. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipă de tineri profesioniști.

Despre TED
TED a început acum 25 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California și a ajuns astăzi o conferinţă globală care invită anual liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi accesate gratuit pe TED.com.

Pin It email