The Street Store echipează persoanele fără adăpost

Redacția | 28 Sep 2015

Adu haine, încălțăminte și accesorii la magazinul gratuit de sâmbătă, 3 octombrie, din București.

The Street Store, conceptul de magazin gratuit de îmbrăcăminte de tip pop-up apărut în 2014 în Africa de Sud, vine pe 3 octombrie pe strada Schitu Măgureanu, pe trotuarul Parcului Cișmigiu.

Oricine poate aduce haine, încălțăminte și accesorii începând cu ora 8:00 – hainele vor fi puse pe umerașe, iar pantofii, pe cutii de carton, pentru ca persoanele fără adăpost să aleagă ce le trebuie. Scopul este de a le oferi o experiență prietenoasă, șansa de a alege și de a refuza ceea ce nu li se potrivește. Voluntarii proiectului le vor ajuta să găsească mărimea și stilul de care au nevoie. 

Bine de știut: Toate lucrurile trebuie să fie curate, în stare bună și cât mai practice. Având în vedere că vine frigul, e mare nevoie de lucruri groase și comode. 

Asociațiile Homeless, Samusocial, FREE și Asociația Umanistă Română se vor asigura că apelul către persoanele fără adăpost se va face auzit în rândul acestora. 

The Street Store este un proiect marca M&C Saatchi care a luat naștere în Cape Town. Proiectul a fost replicat de 329 de ori în toata lumea, iar ediția din România este cea cu numărul 330.
Pin It email